Om oss

Järnaffären i Malmö – Järnhandeln för alla

JIMAB har försett marknaden med kvalitetsprodukter sedan början av 1940-talet.

När vi får ert förtroende blir ni vår partner och vi möter framtidens utmaningar tillsammans.

JIMAB är en pålitlig partner, inte bara en leverantör. När projekten drar igång i högsta fart förstår vi vikten av hög kvalitet både beträffande leveranser och produkter.

Sortimentet i vår butik är levande och det är till stor del kunden som styr vad vi skall ha hemma på lager. Hos oss hittar du allt ifrån verktyg & maskiner till arbetskläder, kärror, redskap, skruv och gräsfrö.

JIMAB är också en Linde (tidigare AGA) gasdepå med bland annat svetsgaser, livsmedelsgaser, köldmedia, torr-is och flytande kväve i sortimentet.
Kom förbi och ta en kopp kaffe så berättar vi gärna mer.

Produktområde

Bygg Anläggning & Rivning

På JIMAB hittar du utrustning och redskap för bygg, anläggning och rivning. Här finns allt ifrån arbetskläder, redskap, kärror, skruv, plugg till diamantklingor, borr och maskiner.

LINDE Gas

JIMAB är en av Södra Sveriges största LINDE-depåer och levererar gas till alla möjliga branscher som till exempel rökeffekter till Malmö Redhawks hemmamatcher, svetsgas till industrin, köldmedia till kyltekniker, livsmedelsgas till förpackning av livsmedel, ballonghelium till festivaler, torr-is till labratorier och flytande kväve till hudmottagningar och gourmetrestauranger.

Lantbruksprodukter

Vi har slitdelarna till ditt redskap oavsett om det är en plog, harv, såmaskin, tröska, kultivator eller betesputs. Sortimentet passar till Kverneland, Överum, Kuhn, Tive, NewHolland.